ארוחות הבוקר הקלות ביותר!

אין לכם הרבה זמן להכין ארוחת בוקר - או שאתם פשוט לא רוצים לבזבז מלא זמן בשביל להכין משהו טעים? אין בעיה. קבלו מתכוני ארוחות בוקר שהכי קל להכין:

ביצים עלומות

מחממים 2 עד 3 סנטימטרים של מים בסיר גדול או במחבת עמוקה עד לרתיחה. שוברים 2 ביצים, אחת בכל פעם, לכוס או צלוחית. אוחזים בכלי קרוב לפני המים ומחליקים את הביצה למים. מבשלים את הביצים עד שהחלבונים מבושלים לחלוטין והחלמונים מתחילים להתעבות אך הם לא קשים, בערך כ- 3 עד 5 דקות. הרימו את הביצים מהמים בעזרת כף מחוררת. מפזרים מלח ופלפל. 

shutterstock_274193429.jpg©shutterstock

פרנץ' טוסט

מחממים את התנור לחום בינוני. טורפים 12 ביצים וחצי כוס חלב בקערה גדולה עד לקבלת תערובת אחידה. שופכים 1/2 מתערובת הביצים לקערה, ומניחים 6 פרוסות לחם בתבנית; מורחים את תערובת הביצים על פרוסות הלחם. אופים בחום בינוני בערך 6 דקות. הופכים את הפרוסות; מורחים בחמאה, אם רוצים. אופים עד שחום זהוב ולא נשארה ביצה נוזלית נראית לעין. 

shutterstock_650692816.jpg©shutterstock

מיני מאפינס

מחממים תנור לחום בינוני. מערבבים 3 כוסות קמח, 1 כף אבקת אפייה, 3 כפות סוכר, וקצת מלח. מניחים בצד. מערבבים שתיים וחצי כוסות חלב וכף חומץ וממתינים דקה. מקציפים פנימה 2 ביצים ו -1 כף תמצית וניל. שלבו מרכיבים יבשים ומרכיבים רטובים, ואז מערבבים 4 כפות חמאה מומסת. ניתן להוסיף אוכמניות או שוקולד צ'יפס. אם הבלילה סמיכה מדי, מערבבים פנימה מעט חלב. מרססים תבנית מיני מאפין בנדיבות עם ספריי אפייה. ממלאים את התבנית ב-3/4. אופים 8 עד 9 דקות, או עד שחום זהוב מלמעלה. מגישים חם עם סירופ חם!

shutterstock_584425645.jpg©shutterstock

ספרו לנו, מה המתכון המועדף עליכם לארוחת בוקר?